Ga naar hoofdinhoud

Patrick Lemmen sluit CSI Knokke succesvol af

Patrick Lemmen sloot zijn deelname op CSI Knokke succesvol af. Op de slotdag van de wedstrijd reed de ruiters zich twee keer in de prijzen door zowel in het 1.40m als 1.45m in de top drie te eindigen. 

In de driesterrenwedstrijd over 1.45m kwam de Nederlander met Dadullah (v. Wittinger VDL) in actie. Over beide omlopen hield de combinatie de lei schoon. De tijd van 30.84 seconden was bovendien voldoende om met de derde prijs huiswaarts te keren. De overwinning bleef in eigen land. Jos Verlooy stuurde Gaston van ’t Steentje (v. Action Breaker) naar de snelste tijd van 30.38 seconden en bleef daarmee nipt voor op Matilde Giorgia Bianci met Coeur Blesse Z (v. Conterno).

Tweede in 1.40m

Met zijn andere troef Chello Vhvoorbos Z (v. Chellano Z) ging Lemmen de strijd aan in de tweesterrenrubriek over 1.40m. Daarin kon de ruiter niet voorkomen dat de Britse Louise Whitaker met Cleopatra (v. Kannan) met de overwinning aan de haal ging. Lemmen stuurde zijn Chellano Z-nakomeling anderhalve seconde langzamer over de finishlijn en werd tweede. Het derde prijzengeld kwam in handen van Ilaria Sutera met Quaker de Hus (v. Quintero).

Klik hier voor de uitslag van het 1.45m.
Klik hier voor de uitslag van het 1.40m. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.