Ga naar hoofdinhoud

Peter Bulthuis met Diego vierde in Grote Prijs

Peter Bulthuis is vandaag met de KWPN'er Diego (v. Verdi) vierde geworden in de 1,45m Grote Prijs in Linz-Ebelsberg. De Pool Msciwoj Kiecon won met de Zangersheide gefokte Celana Z (v. Chellano Z).

Elf (van 48) combinaties kwamen foutloos over de finish van het basisparcours. Zes van hen bleven ook in de barrage zonder fouten. De Pool Kiecon was het snelst in 40,68 seconden. Iets langzamer in 40,98 seconden was de Duitser Maximilian Lill met Capuccino 8 (v. Clerus).

De Amerikaan Justin Resnik stuurde Carismo Z (v. Carthago)  in 42,80 seconden naar de derde plaats en Bulthuis had met Diego 43,88 seconden nodig voor het barrageparcours.

Uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook