Ga naar hoofdinhoud

Ruben Romp snelt naar tweede plek in 1.35m

Ruben Romp met Audi's Dimple. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op CSI3* Eindhoven werd zojuist de 1.35m rubriek verreden. Hoewel de rubriek werd gedomineerd door Nederlandse ruiters was de Tsjechische Emma Augier de Moussac in deze tweefasen-rubriek niet te kloppen. Ruben Romp werd knap tweede. 

61 combinaties verschenen aan de start. Maar liefst 45 combinaties hielden de lei schoon in de eerste omloop. Augier de Moussac zette met Copia in de tweede omloop de snelste tijd neer van 26.98 seconden. Ruben Romp en Audi’s Dimple finishte bijna een seconde later. Carlos Eduardo Motta Ribas en KWPN’er Damian werden in 29.34 seconden derde. Remco Been en Lumen Ulady mochten zich als vierde opstellen terwijl de Belg Wilm Vermeir met Ogano Sitte-nakomeling Iliano van d’Abelendreef de top 5 compleet maakte.

De plekken 6 tot en met negen werden bezet door Nederlandse ruiters. Peter Bulthuis en Conboy werden zesde, Wout-Jan van der Schans en Caapverdi legde beslag op de 7e plek, Henk van de Pol en Willink werden achtste terwijl Piet Raijmakers Jr. met Van Schijndel’s Dominus negende werd.

Kersverse Nederlands kampioenen Frank Schuttert en Go Easy de Muze werden 31e. Zij lieten in beide omlopen de balken in de lepels liggen maar moesten in de tweede omloop 1 tijdfout noteren.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook