Ga naar hoofdinhoud

Sander Geerink succesvol in Polen

Sander Geerink
Sander Geerink. Foto: De Paardenkrant

Op de tweesterrenwedstrijd in Krakau heeft Sander Geerink met Bentley N. (v. Numero Uno) het podium gehaald in de afsluitende rubriek over 1,45m. De Nederlander werd derde achter Krzysztof Ludwiczak met Stalando 2 (v. Stakkatol) en Jan Vincier met Viva.

Het concours van Michalowice was sowieso een succes voor de Nederlander. Hij won vandaag ook de finale voor zes- en zevenjarige paarden, met Feestje B. (v. Eldorado vd Zeshoek). De tweede plaats in deze rubriek was voor de Pool Slawomir Uchwat, terwijl Belg Jan Vinckier de derde plek veroverde.

Maar daarmee hield het nog niet op voor Geerink. Bij de vijfjarige paarden was hij concurrent van zichzelf. Met H. Eldorado B. won hij, Hillitaire (v. Eldorado vd Zeshoek) streek het zilver op.

 

Klik hier voor de uitslag van de finale voor 5-jarige paarden.
Klik hier voor de uitslag van de finale voor 6- en 7-jarige paarden.
Klik hier voor de uitslag van de GP.

Alle resultaten van het concours in Krakau staan hier.

 

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook