Ga naar hoofdinhoud

Scott Brash wint 1.45m in Madrid

Scott Brash en Ursula XII. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Brit Scott Brash heeft zojuist het 1.45m gewonnen in Madrid. Het Twee Fasen parcours was voor het publiek een mooie opwarm rubriek voor de Global Champions Tour Grand Prix die om 17.00 uur op het programma staat. In de Trofeo Repsol viel Gerco Schröder net buiten de prijzen, met Zamora werd hij veertiende.

Scott Brash liet er in de tweede fase geen gras overgroeien en galoppeerde Hello Annie vlot naar de zege. Met de tienjarige Contendro-merrie klokte hij 28.82 seconde. De Italiaan Luca Maria Moneta kwam met zijn zeventienjarige Jesus de la Commune (v. Diamant de Semilly) bijna een halve seconde tekort, hij werd tweede in 29.25 seconde. Zijn landgenoot Emanuele Gaudiano werd derde op Caesario 6 (v. Cornet Obolensky) in 29.58, op een tiende gevolgd door Meagan Nusz met de KWPN-er Vesuvius van Numero Uno.

Op de achtste plaats zien we nog een KWPN fokprodukt, Zantos II van Solitair, gereden door John Whitaker. Op de plaatsen tien tot en met twaalf de KWPN-ers AD Argos (v. Padinus) onder Doda de Miranda, Zigali PS (v. Kigali) met Eric Lamaze en hengst Zinedine (v. Guidam) onder Ludger Beerbaum.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook