Ga naar hoofdinhoud

Cobbaut drie keer één, Kramer twee keer in de prijzen

Archieffoto Siebe Kramer. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Siebe Kramer viel vandaag op de Spring Classics of Flanders in Lummen twee keer in de prijzen in 1,30m-direct op tijd-rubrieken. In de Derby Arena werd hij in het CSI2* achtste met de Holsteiner merrie Zizi Donaldson (v. Quidam de Revel) en in de Garden Arena kon hij in het CSI1* met de Darco-dochter Hickstead van Overis de derde prijs ophalen.

In de dikste proef, het CSI2* 1,35m-direct op tijd, viel Kramer als snelste vierfouter net buiten de prijzen. Hij werd hier dertiende met de KWPN-merrie Donnafugata (v. Ginus). Hier was er wel een tiende prijs voor Caroline Poels met de BWP-ruin In Style D.V. (v. Numero Uno).

Cobbaut

De Belg Geoffrey Cobbaut wist overigens alle drie rubrieken te winnen. Met de BWP-merrie Id (v. Diamant de Semilly) won hij het 1,35m, met BWP’er Bastion van Koekshof (v. Utrillo van de Heffinck) het 2*-1,30m en met Vanoverbeek (v. Couleur Rubin) het 1*-1,30m.

Uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook