Ga naar hoofdinhoud

Simon Delestre de snelste in Rome

Simon Delestre, hier met Chesall. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Fransman Simon Delestre behaalde zojuist de overwinning in de 1.50/1.55 rubriek in Rome. Met de Holsteins gefokte Chesall (v. Casall) zette hij de snelle tijd neer van 37.55 seconden, hiermee was hij de Italiaan Emanuele Gaudiano met Padinus-zoon Admara 2 te snel af. De ervaren Brit John Whitaker reed met Ornellaia (v. For Pleasure) naar een tijd van 38.72 seconden in de barrage en was hiermee goed voor de derde plek. 

De eerste ronde werd direct op tijd verreden, elf combinaties wisten zich hierin te plaatsen voor de jump-off. Vandaag geen prijzen voor de Nederlandse combinaties die van start gingen. Jur Vrieling noteerde met Carrera VDL zes strafpunten. Maikel van der Vleuten en de merrie Kisby incasseerden acht strafpunten en Harrie Smolders moest met Regina Z vroegtijdig het parcours beëindigen.

Combinaties die wel meedeelden in de prijzenpot waren onder anderen de routinier Christian Ahlmann met de schimmel Colorit (v. Coriano) op de vierde plek. De Ier Dennis Lynch was goed voor de vijfde plek met All star 5 (v. Argentinus).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook