Ga naar hoofdinhoud

Succes voor KWPN’ers in Aken

Maar liefst vijf KWPN'ers stonden er in de top vijf van de Prijs van de Stad Aken vanavond. De eerste plaats was voor de Ier Cian O'Connor, die met Callisto (v. Quasimodo Z.) in 35,39 de barrage won. Tweede werd de Israeliër Daniel Bluman met Apardi, een zoon van Corland.

Het brons ging naar de VS, in de persoon van Laura Kraut met haar Whitney (v. Indoctro). De vierde plaats was voor de Italiaan Juan Carlos Garcia, die met Zilver (v. Clinton) aan de start verscheen. De vijfde KWPN-er op rij was Waterford (v. Coolcorron Cool Diamond) die door de Amerkiaanse Lauren Hough gereden werd.

Nederlandse ruiters buiten de prijzen

Waar de Nederlands gefokte paarden hun visitekaartje afgaven in deze rubriek, verliep de wedstrijd voor de Nederlandse ruiters iets minder vlekkeloos. Harrie Smolders kwam met Hos d’O net buiten de prijzen terecht. De combinatie was wel keurig foutloos in de barrage, maar reed maar nét binnen de toegestane tijd en moest 13 combinaties voor laten gaan. Michel Hendrix kreeg met Don Diablo HX een springfout in de eerste ronde.

 

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.