Ga naar hoofdinhoud

Succes voor KWPN’ers in Aken

Maar liefst vijf KWPN'ers stonden er in de top vijf van de Prijs van de Stad Aken vanavond. De eerste plaats was voor de Ier Cian O'Connor, die met Callisto (v. Quasimodo Z.) in 35,39 de barrage won. Tweede werd de Israeliër Daniel Bluman met Apardi, een zoon van Corland.

Het brons ging naar de VS, in de persoon van Laura Kraut met haar Whitney (v. Indoctro). De vierde plaats was voor de Italiaan Juan Carlos Garcia, die met Zilver (v. Clinton) aan de start verscheen. De vijfde KWPN-er op rij was Waterford (v. Coolcorron Cool Diamond) die door de Amerkiaanse Lauren Hough gereden werd.

Nederlandse ruiters buiten de prijzen

Waar de Nederlands gefokte paarden hun visitekaartje afgaven in deze rubriek, verliep de wedstrijd voor de Nederlandse ruiters iets minder vlekkeloos. Harrie Smolders kwam met Hos d’O net buiten de prijzen terecht. De combinatie was wel keurig foutloos in de barrage, maar reed maar nét binnen de toegestane tijd en moest 13 combinaties voor laten gaan. Michel Hendrix kreeg met Don Diablo HX een springfout in de eerste ronde.

 

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook