Ga naar hoofdinhoud

Tweede plek voor Greve en Carrera

Willem Greve met Carrera

Willem Greve en Carrera eindigden zojuist in de Speed and Handiness-rubriek in Maastricht op de tweede plaats. Het duo ging als laatste van start in dit parcours en bleef wel foutloos, maar kon de tijd van Andre Reichmann en Eastern Uno niet verbeteren. Bianca Schoenmakers zorgde met de vijfde plek voor het tweede Nederlandse top 5-resultaat in deze rubriek.

De Braziliaanse ruiter was met de KWPN-merrie van Numero Uno foutloos aan de finish gekomen in 60,54 seconden. Daarmee was het duo niet het snelst van alle deelnemers, maar wel het snelst foutloos.

Gianni Govoni zette met Winn Winn (v. Chin Chin) de snelste rit neer in 57,42 seconden, maar kreeg een fout en dat leverde vier strafseconden op. Greve finishte met de Larino-zoon in 61,42 seconden, waarmee hij op gelijke stand kwam met de Italiaanse ruiter en daarmee de gedeelde tweede plaats.

Top vijf

De top 5 werd verder compleet gemaakt door Julien Epaillard met Sephora Sonzeenne (v. Kannan) en Bianca Schoenmakers met Dha Dha. Beide combinaties voltooiden de rit onder de zestig seconden, maar beiden kregen vier seconden bij de tijd opgeteld. De Fransman kwam daarmee uit op 61,72 seconden en Schoenmakers op 62,62 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook