Ga naar hoofdinhoud

Vierde plaats Pals in rankingproef Moorsele

Johnny Pals moest gisteren drie Belgen voor laten gaan in de 1,45m-rankingproef in Moorsele. Hij kwam de KWPN-merrie Wesselina maar een fractie te kort voor een podiumplaats. Arnaud Doem won met Hocus Pocus de Messitert de rubriek. De Eibergse ruiter Daniel Lokerse werd met Cassandra twaalfde.

De top vier van de 1,45m-rubriek direct op tijd lag dicht bij elkaar. Arnaud Doem reed Hocus Pocus de Messitert (v. Quidam de Revel) in 71,94 seconden naar de overwinning. Zijn landgenoten Koen Vereecke met Glasgow MB (v. Toulon) en Jean-Christophe De Grande met Belano vd Wijnhoeve Z (v. Berlin) volgden op de tweede en derde plaats in respectievelijk 72,65 en 72,87 seconden.

Pals vierde

Johnny Pals reed de Cumano-dochter Wesselina in 73,30 seconden naar de vierde positie. Opnieuw een goede prestatie van Pals met het fokproduct van De Vetter uit Heijkant, na de zevende plaats in de Grand Prix van Hardelot vorig weekend.

Verhagen snel

De jonge Eibergse ruiter Daniel Lokerse kwam met een foutloze ronde op de tienjarige merrie Cassandra (v. Sarantos) op een nette twaalfde plaats. Charlotte Verhagen was met Abache HL (v. Cantos) een van de snelste in het parcours, maar door een springfout werd ze zestiende.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.