Ga naar hoofdinhoud

All Stars in actie op JIM

Vier legenden betreden aankomende zaterdagavond de ring van Jumping Indoor Maastricht voor de eerste editie van de All Stars springrubriek. In actie komen de oude springhelden Johan Heins, Rob Ehrens, Emile Hendrix en Willibert Mehlkopf.

Johan Heins behoorde tot de mondiale top met bijna dertig GP-overwinningen. Rob Ehrens, bekend als de huidige bondscoach van de Nederlandse springploeg, heeft meer dan dertig GP-overwinningen op zijn palmares staan. Natuurlijk komt er ook een andere Limburgse topper een gooi doen naar de titel. Niemand minder dan Emile Hendrix, oud-JIM adviseur en Nederlands kampioen 1984 en 1985, zadelt zijn paard. De Duitse Willibert Mehlkopf, jarenlang lid van het Duitse team en puissance-winnaar over een sprong van 2.32 meter in de bekende Aachener Soers, geeft het geheel een internationaal tintje.

Jumping Indoor Maastricht vindt plaats van 29 november tot en met 1 december in het MECC in Maastricht. Het evenement is live te volgen via Clipmyhorse.tv. Premium members kunnen de rubrieken terugkijken. Enklele rubrieken worden ook uitgezonden door de NOS en L1.

Bron: Horses / JIM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook