Ga naar hoofdinhoud

Forumdiscussie: Selectiebeleid op KWPN Hengstenkeuring

Foto Melanie Brevink-van Dijk

De VHV organiseert een discussieavond op dinsdag 19 april om 20.30 uur* in Partycentrum Rendering te Vlagtwedde. Aan de hand van videobeelden van de afgelopen 15 jaar blikken zij terug op het selectiebeleid van het KWPN.

De VHV heeft via het D.B.F.S.unieke beelden van onder anderen de hengsten Cardento, Numero Uno, Namelus R en Tornesch als 2,5-jarige op de hengstenkeuring. Aan de hand van deze beelden willen zij gezamenlijk met Wim Versteeg vanuit zijn rol als Senior inspecteur hengstenselectie bij het KWPN, hengstenhouder Reinie Tewis en ruiter/fokker Henk Frederiks de discussie op gang brengen.

Wat heeft het ons gebracht? Hebben we met deze manier van selecteren hengsten gemist? Moeten we in de toekomst ons selectiebeleid gaan aanpassen?

Tevens wordt op de discussieavond een kleine uitstap gemaakt naar de spelende discussie omtrent het longeren op de KWPN-Hengstenkeuring.

*voorafgaand (vanaf 19:00) vindt de ALV van de VHV plaats. De zaal zal om deze reden pas vanaf 20:15 geopend zijn. De entree is gratis, ook voor niet-VHV leden.

Bron: Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Forumdiscussie: Selectiebeleid op KWPN Hengstenkeuring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook