Ga naar hoofdinhoud

Winyamaro verkocht aan topmodel

De 13-jarige Winyamaro (v. Walt Disney), die in 2010 onder het zadel van Catherine Haddad-Staller als reservecombinatie aanwezig was op de wereldruiterspelen, is aangekocht door topmodel Olivia Hallman.

De 29-jarige Hallman, die in Nederland is opgegroeid, is van plan zich volledig te richten op haar dressuurcarrière nadat zij onlangs afscheid nam van haar werk als catwalk- en fotomodel. In haar biografie is te lezen dat ze in het verleden al meerdere malen succesvol was in de paardensport. Zo behaalde ze een zesde plaats op het WK voor IJslanders en won ze verschillende keren het Nederlands kampioenschap in deze tak van de paardensport. Sinds kort heeft ze het paardrijden herontdekt en jaagt ze haar droom na om een succesvol amazone en trainer te worden.

Catherine Haddad-Staller wil na de verkoop van haar Winyamaro haar aandacht richten op het opleiden van haar jonge paarden. “Dankzij de verkoop van Winyamaro krijg ik de kans om me hier de komende jaren mee bezig te houden”, aldus de Amerikaanse amazone, die de nieuwe combinatie, Hallman/Winyamaro, in training heeft.

Klik hier voor een video

Bron: Horses/ Dressage-News

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

2 reacties op “Winyamaro verkocht aan topmodel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook