Ga naar hoofdinhoud

Helgstrand en Bengtsson starten springstal

Andreas Helgstrand heeft zijn activiteiten opnieuw verder uitgebreid. Nu is hij met springruiter Rolf-Göran Bengtsson een samenwerking gestart: Bengtsson & Helgstrand GmbH. Het nieuwe bedrijf gaat zich richten op elite-springpaarden.

De verkoopstal wordt gevestigd in Duitsland, waar Rolf-Göran Bengtsson en zijn vrouw Evi het nieuwe bedrijf gaan leiden vanuit hun huidige locatie in Itzehoe. Bengtsson wordt verantwoordelijk voor de training en opleiding van de paarden in Bengtsson & Helgstrand GmbH.

Ervaring combineren

“We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Rolf-Göran en Evi die we al vele jaren kennen”, vertelt Andreas Helgstrand. “Met het combineren van onze ervaring in een succesvolle verkoopstal en het unieke talent van Rolf-Göran in het springen, denken we dat dit een fantastische kans is om iets speciaals te bieden aan klanten, ruiters en fokkers.”

Ideale partner

Ook Bengtsson is verheugd met de nieuwe samenwerking. “Ons doel is om een ​​spring- en verkoopstal op te bouwen met dezelfde nadruk op kwaliteit, klantgerichtheid en een breed scala aan verkooppaarden zoals Helgstrand binnen de dressuurwereld heeft gecreëerd”, aldus de springruiter. “In dat opzicht is Helgstrand Dressage de ideale partner voor ons.”

Bron: HelgstrandDressage

Eén reactie op “Helgstrand en Bengtsson starten springstal

  • j.a.h.m. wouters

    Helgstrand heeft geluk met Rolf-Goran,heb deze ruiter met zijn vrouw EVI op zangersheide mogen meemaken en gesproken ,top vakman.En een bijzonder leuke gozer,met een bijzonder vriendelijke vrouw.Dit gaat zeker een succes worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook